Webinar: ‘Knieartrose & prothesiologie’ in samenwerking met VEJOS Netherlands.

Woensdagavond 8 juni heeft onze 4e webinar plaatsgevonden in samenwerking met VEJOS Nederland.

VEJOS is een vereniging gericht op masterstudenten geneeskunde, artsen en arts-onderzoekers met een interesse in de Orthopedie en/of Sportgeneeskunde.

VEJOS maakt onderwijs over de Orthopedie en Sportgeneeskunde toegankelijk voor medische young professionals. Daarnaast vormen zij de brug tussen zowel de specialismen Orthopedie en Sportgeneeskunde, als tussen deze specialismen en de medische industrie. Hiertoe organiseert zij lezingen, masterclasses, workshops werkbezoeken en andere samenkomsten waarbij theoretische vakkennis, anatomie, beeldvorming, praktische vaardigheden en onderzoek centraal staan. 

Tijdens dit webinar heeft Dr. Bert Boonen, orthopedisch chirurg in het Zuyderland MC, ons meer verteld over het zorgpad knieartrose en de indicaties voor prothesiologische behandeling. Tom Ehlen, een van de oprichters van the Knee community en het Kniecentrum Plus, heeft de fysiotherapeutische behandeling verder uiteen gezet.

Dit webinar was ook bij te wonen voor niet-leden van VEJOS. Na drie kostenloze webinars te hebben georganiseerd werd er voor het 4e webinar voor de eerste keer een kleine bijdrage gevraagd van €15,- euro.

the Knee community