Webinar: ‘Knieartrose & prothesiologie’ in samenwerking met VEJOS Netherlands.

Woensdagavond 8 juni zal een online webinar plaatsvinden van 19:00-21:00 die georganiseerd wordt in samenwerking met VEJOS.

VEJOS is een vereniging gericht op masterstudenten geneeskunde, artsen en arts-onderzoekers met een interesse in de Orthopedie en/of Sportgeneeskunde.

VEJOS maakt onderwijs over de Orthopedie en Sportgeneeskunde toegankelijk voor medische young professionals. Daarnaast vormen zij de brug tussen zowel de specialismen Orthopedie en Sportgeneeskunde, als tussen deze specialismen en de medische industrie. Hiertoe organiseert zij lezingen, masterclasses, workshops werkbezoeken en andere samenkomsten waarbij theoretische vakkennis, anatomie, beeldvorming, praktische vaardigheden en onderzoek centraal staan. 

Tijdens deze webinar zal Dr. Bert Boonen, orthopedisch chirurg in het Zuyderland MC, ons meer gaan vertellen over het zorgpad knieartrose en zal de indicaties voor prothesiologische behandeling verder toelichten. Ook zal Tom Ehlen, een van de oprichters van the Knee community en het Kniecentrum Plus, de fysiotherapeutische behandeling verder uiteenzetten.

Deze webinar is ook bij te wonen voor niet-leden van VEJOS. Daartoe dien je je aan te melden via info.kneecommunity@gmail.com. De kosten voor deze webinar bedragen €15,-

Stay tuned!

the Knee community