Blog Juli/Augustus 2020

In augustus is de website van de Knee Community twee jaar online. Vorig jaar hebben we collega Wouter Welling bereid gevonden voor het schrijven van een maandelijkse blog. Vanwege zijn drukke werkzaamheden moest hij hier helaas mee stoppen. Maar niet getreurd, want dit opent namelijk ook weer deuren voor andere collega’s en leden van de Knee Community. Zo kregen we een enthousiast schrijven van Jaap Wonders.

Graag deelt hij zijn publicatie over FlyWheel training met de leden van de Knee Community.

http://www.kneecommunity.nl/wp-content/uploads/2020/07/Wonders2019FlywheeltraininginmusculoskeletalrehabiblitationIJSPT-1.pdf

Jaap Wonders is revalidatiewetenschapper, sportfysiotherapeut, manueel therapeut en leefstijltherapeut bij SMC Rijnland Fysiotherapeuten.
Een groot deel van zijn werk is gericht op spier-peesrevalidatie en revalidatie na operaties zoals voorste kruisbandblessures. Ook is Jaap musculoskeletaal echografist, pilatesinstructeur, neemt hij second opinions af en verzorgt hij de fysiotherapeutische begeleiding van heren 1 van hockeyclub Roomburg.